Betekent Dit Dat

Tattoos zijn leuk, maar ook enorm prijzig. Zo hebben sommige FunX-luisteraars voor duizenden euro’s aan inkt op hun lichaam staan. En met dat geld kan je natuurlijk ook heel veel andere leuke dingen.

Kantonees

Ondanks dat dit voor een aantal ouders wat zeilen bijzetten betekent, valt er nauwelijks een onvertogen woord. Een vader ziet.

Hij stelde dat veel mensen "dachten dat dit moment nooit zou komen", terwijl anderen ongerustheid of verdriet voelen.

In.

In het licht van Auschwitz verbleekt alles, maar dat ik nu toch met veel compassie aan mijn oma denk.

Ook van die bange.

In de week dat de Amerikaanse president Donald Trump zijn vredesplan voor het Israëlisch-Palestijnse conflict presenteerde,

Let op: dit artikel staat vol met spoilers van alle seizoenen van Game of Thrones. Laat ik beginnen met het stellen dat ik.

Consumenten mogen de komende jaarwisseling geen vuurpijlen en knalvuurwerk meer afsteken. Het kabinet heeft de knoop.

In de wereld van de betaalde liefde is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Gedwongen prostitutie, vrouwenhandel, uitbuiting; er is in deze sector helaas nog veel mis. Maar soms doen vrouwen dit.

Een van de meest verkeerd vertaalde Engelse woorden onder Nederlanders is het woord cozy. Dit betekent bijna nooit gezellig.

Dat betekent dat vermoedelijk op korte termijn kan worden gestemd.

Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor.

Dochter (5) geeft cadeautje aan klasgenote. Maar dan ontdekt mama dat ze DIT pikant speeltje mist! – “Hey, jouw dochter gaf op de bus vandaag dit aan mijn dochter”, opent Isabella’s mama. Wat volgt is een foto van een.

Dat de VVD-fractie is omgegaan en een gedeeltelijk vuurwerkverbod steunt, ‘mag potjandrie niet betekenen dat we ondernemers.

Ook de gezindte maakt verschil: 54 procent van de evangelische predikanten zegt dat hun leden wapens dragen tijdens een kerkdienst, terwijl dit volgens 34 procent van de gematigde protestantse.

en dat betekent dat grote bedrijven de balans opmaken. Nadat eerder deze week Apple al openheid van zaken gaf is nu ook.

Peppa Pig School